miercuri, 3 februarie 2010

Ovidiu Band

Varianta orchestrei noastre de 5 persoane:

•- 1 solista vocala-Fanita Modoran Ivancu
•- 1 solista vocala-Elena Popescu
•- 1 clapa si solist vocal-Ovidiu-Vlad Chirila
•- 1 acordeon si clarinet-Angelica Cosaila
•- 1 sonorizare si mixaj-D.J.









FANITA MODORAN IVANCU
Solista vocala -muzica populara,muzica usoara,manele
O voce remarcabila cu un stil de interpretare original, talentata la folclor care a luat mai multe premii si locul I in topul radio, pentru muzica de Vlasca. Si-a format un bogat repertoriu de muzica de petrecere,muzica usoara si folclor romanesc.A inceput cariera muzicala inca de cand era copil(de la varsta de 14 ani), participand la multe concursuri si festivale de muzica; Este absolventa a Facultatii de Muzica din Bucuresti,sectia Pedagogie Muzicala. A avut aparitii la diferite posturi TV:Kanal D,Etno TV,OTV,TVR,Taraf TV,etc.

ELENA POPESCU
Solista vocala-muzica populra,muzica usoara,manele
O voce deosebita in lumea muzicala atat in tara cat si in ,vocea si talentul i-au fost intotdeauna remarcate si apludate.Are o experienta de 20 de ani in domeniu ,profesand ca solist vocal in diferite restaurante si baruri din tara si strainatate.Abordeaza cu usurinta orice gen muzical:de la muzica usoara(romaneasca si straina) la muzica populara,folclor,muzica lautareasca.A avut nenumarate aparitii tv,la diverse televiziuni:TVR,Etno Tv,Favorit,Kanal D

OVIDIU-VLAD CHIRILA
Clape,Solist vocal-muzica populara,manele
Un instrimentist de exceptie, abordeaza cu maxim profesionalism multe genuri muzicale atat ca solist vocal cat si ca instrumentist. A infiintat formatia “ OVIDIU BAND" in anul 2008.Este absolvent al Facultatii de Muzica din Bucuresti,sectia Pedagogie Muzicala.Felicitarile din partea organizatorilor la sfarsitul unei petreceri sunt pentru el la fel de importante ca cele de la sfarsitul unui mare spectacol pe scena. .

ANGELICA COSAILA
Acordeon,Clarinet-muzica populara,cafe-concert,jazz
Un virtuos instrumentist, provenind si el dintr-o familie de muzicanti, din Moldova(Vaslui).A inceput prin a canta la acordeon in copilarie,apoi a studiat instrumente de suflat, saxofon si clarinet. Canta foarte multe stiluri si genuri muzicale cu o maiestrie ce nu poate trece neobservata: jazz , cafe-concert,mzuicapopulara,folclor,manele,etc. Talent si daruire, har si sensibilitate, exigenta si multa munca, iata cateva din trasaturile unui artist care merita ascultat.

Niciun comentariu: